12o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επιστροφή στις δραστηριότητες   Επιστροφή στις δραστηριότητες προηγούμενων χρόνων      Δραστηριότητες  2020-21    Αρχική Σελίδα

 
Δραστηριότητες

 
 
5/3/2021 Παρακολούθηση εκδηλώσεων και δράσεις στο σχολείο μας για την 6/3 Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.
Οι καθηγητές του σχολείου μας παρακολουθούν τις διαδικτυακές εκδηλώσεις:
  • «Σχολικός εκφοβισμός», Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 7.15 μ.μ. Διαδικτυακή εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας & το Δήμο Έδεσσας.

  • Διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Καμπάνιας «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ», Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. από το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Μαθητικό Δίκτυο YouSmile του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» & το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Εuropean AntiBullying Network – EAN» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  • «Ζήσε χωρίς εκφοβισμό: Στείλε το δικό σου μήνυμα», Παρασκευή 5 Μαρτίου, 17.30, Διαδικτυακή εκδήλωση από το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετέχουν στις ψηφιακές τάξεις των καθηγητών τους τις 2 πρώτες ώρες της Παρασκευής 5/3/2021:

παρακολουθώντας:

λύνοντας:

και μαζί με την οικογένεια τους:

 

 
Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 9/2/2021. Στην ψηφιακή τάξη της κας Αγγελοπούλου Χ.
 

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών. Παρασκευή 29/1/2021. Κάθε τμήμα στην ψηφιακή τάξη του/της καθηγητή/τριας της 1ης ώρας.

Δείτε τα αποφθέγματα των Τριών Ιεραρχών (Μεγάλου Βασιλείου, Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου και Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου) από τη διαδικτυακή σχολική γιορτή των τμημάτων στις 29/1/2021.

 
Διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες ευχές από τους μαθητές/τριες της Α' τάξης και τους μαθητές/τριες της Β' και Γ' τάξης.
 

 Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940. Τρίτη 27/10/2020. Κάθε τμήμα στην ψηφιακή τάξη του/της καθηγητή/τριας της 1ης ώρας.

 

 Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών του σχολείου μας στην σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση Cisco Webex Meetings: Παρασκευή 9/10/20

Η εκπαιδευτικός ΠΕ03 Μαθηματικός Αναγνωστοπούλου Σταυρούλα παρουσίασε το επιμορφωτικό εργαστήριο "Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση Cisco Webex Meetings" στις/στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης που διοργάνωσε η Διεύθυνση του σχολείου την Παρασκευή 9/10/20. Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Πληροφορικής.

 

Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών του σχολείου μας στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-class: Τετάρτη 9/9/2020 και Παρασκευή 11/9/20

Η εκπαιδευτικός ΠΕ86 Πληροφορικής Αγγελοπούλου Χρυσούλα παρουσίασε το επιμορφωτικό εργαστήριο "Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-class" στις/στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης που διοργάνωσε η Διεύθυνση του σχολείου την Τετάρτη 9/9/20 και την Παρασκευή 11/9/20. Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Πληροφορικής.

 

 

 

 

 

 

   Αρχική Σελίδα