12o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επιστροφή στις δραστηριότητες   Επιστροφή στις δραστηριότητες προηγούμενων χρόνων      Δραστηριότητες  2019-20    Αρχική Σελίδα

 

Προγράμματα

Οι μαθητές των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

  • Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Αντιμέτωποι με τον σεισμικό κίνδυνο, τον κίνδυνο της πλημμύρας και του καύσωνα" με συντονίστρια εκπαιδευτικό την κα Χρυσούλα Αγγελοπούλου και

  • Πολιτιστικών θεμάτων "Μουσείο πολιτισμών" μέ συντονιστή εκπαιδευτικό τον κο Παναγιώτη Γιατρά.

θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους μέσω Webex Meetings τη

  • Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 11:45 και 12:00 αντίστοιχα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δ' Αθήνας συμμετέχοντας στη "Παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2020" σύμφωνα με το πρόγραμμα από το εργαστήριο Πληροφορικής και

  • Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 11:00 και 11:15 αντίστοιχα στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας από την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

 

Πρόγραμμα Πολιτιστικών θεμάτων "Μουσείο Πολιτισμών" με συντονιστή τον κο Παναγιώτη Γιατρά (Γερμανικών) και τις εκπαιδευτικούς κα Σοφία Σπυροπούλου (Φιλόλογος) και κα Ελβίρα Μπαρτζώκα (Γαλλικών).

 

Για το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Αντιμέτωποι με τον σεισμικό κίνδυνο, τον κίνδυνο της πλημμύρας και του καύσωνα"

Τα φύλλα εργασίας στο eclass.sch.gr και οι εργασίες μαθητών στο Ιστολόγιο.

 

 

Άλλες δραστηριότητες

Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 11/2/2020

 

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών. Εκκλησιασμός και αρτοκλασία.

 

1/11/2019-5/11/2019. H Erasmus+ ομάδα της Τσεχίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Τουρκίας στο σχολείο μας.

H Erasmus+ ιστοσελίδα μας είναι εδώ.

 

Ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας στις 9/10/2019 και 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου (εκπαιδευτική διαδικασία, βαθμολόγηση, φοίτηση, δικαιολόγηση απουσιών κ.λ.π.).

 

6η Πανελλήνια ημέρα αθλητισμού στις 27/09/2019 στο χώρο του σχολείου μας με αθλητικές δραστηριότητες στο προαύλιο, παρουσίαση videos με θέματα την άθληση και τη σωστή διατροφή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στην τάξη.

 

 

 

 

 

 

 

   Αρχική Σελίδα